Cursusbank logo Training Intervisie in de Personenschade

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Cursusinformatie

duratie3 dagen
Diverse locaties
475,-

FEB 2023

09

Training Intervisie in de Personenschade

Heb jij nog contact met de deelnemers van de Leergang Personenschade Middelzwaar letsel? Wil je nog eens met elkaar sparren over zaken en dilemma’s? Kom dan naar de intervisiebijeenkomsten onder leiding van de ervaren trainers van Spijkman. Tijdens de bijeenkomsten ga je in kleine groepen aan de slag met intervisie in verschillende rondes. Onderdeel van de bijeenkomst is een diner, er is dus ook voldoende tijd om te netwerken en in gesprek te gaan met andere deelnemers van de leergang middelzwaar letsel. Intervisie is een gesprek volgens een heldere gesprekstructuur en is heel krachtig middel om in alle veiligheid met gelijkgestemden te verdiepen in dossiers. Tijdens de intervisiebijeenkomsten reflecteer je op je eigen handelen, en denken andere deelnemers mee over functie- en/of persoonsgebonden vraagstukken en knelpunten uit jouw praktijk. Aan de orde komt bijvoorbeeld waarom een bepaalde zaak voor joú lastig is. Waar word je geraakt, wat heb je wel of juist niet gedaan? En vooral welke tips of advies kunnen de collega’s je geven en jij aan hen? Persoonlijk, inhoudelijk, relationeel en ethisch dus.

Wat is de cursusvorm?

Tijdens 3 bijeenkomsten (van 17.00 – 20.30 uur) verdeeld over het jaar, komen maximaal 24 alumni samen. Na een korte introductie op een theoretisch (Harvard) kader en uitleg over hoe je intervisie begeleidt, gaan jullie in kleine groepen aan de slag. Na de eerste intervisie ronde volgt een diner, en daarna intervisie ronde 2. Om de avond, en de verschillende intervisiegroepen, waar nodig te ondersteunen is er een ervaren intervisiebegeleider van Spijkman aanwezig. Voorafgaand ontvang je een hand-out intervisie en een vraag, ter voorbereiding.

Wie zijn de docenten?

We werken uiteraard alleen met ervaren gespreksleiders intervisie. De bijeenkomsten worden begeleid door de trainers van Spijkman.

Wat is de doelgroep?

Deze intervisie bijeenkomst is bedoeld voor deelnemers die de Leergang Personenschade Middelzwaar letsel hebben gevolgd.

Wat leer je?

Na afloop van de bijeenkomst heb je persoonlijk inzicht op onder andere:
  • Persoonlijke overtuigingen en aanpak
  • Mate van regie in jouw dossier
  • Jouw invloed binnen het dossier
  • Wat jij meebrengt in het dossier
  • Uitbreiding van je netwerk
Daarnaast oefen je met intervisie op je luistervaardigheden.

Welke benodigde voorkennis en ervaring heb je nodig?

Je hoeft nog geen ervaring met intervisie te hebben, maar dit mag wel.

Wat ontvang je na afronding van deze training?

Een bewijs van deelname.

Programma

Donderdag 9 februari 2023, 17:00 uur tot 20:30 uur
Donderdag 11 mei 2023, 17:00 uur tot 20:30 uur
Donderdag 7 september 2023, 17:00 uur tot 20:30 uur

Docent(en)

Dhr. H. (Herald) Nobel
Herald Nobel heeft bedrijfskunde en communicatie gestudeerd. Als trainer combineert hij sinds 2008 zijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, organisaties en improvisatie. Zijn kracht: hij verdiept zich in het vak van de deelnemer, hij is analytisch, kritisch en zoekt altijd naar creatieve oplossingen. Inmiddels traint hij binnen organisaties op het gebied van onderhandelen, beïnvloeding, effectieve gespreksvoering, advisering. Herald heeft vele jaren ervaring als docent in de letselschade. Hij verleende zijn medewerking onder meer aan de leergangen Licht- en Middelzwaar Letsel van NIBE-SVV en OSR Juridische Opleidingen.


Details

Cursusaanbieder
OSR Juridische Opleidingen
Cursustitel
Training Intervisie in de Personenschade
Niveau
Verdieping
Adres

Diverse locaties

Diverse locaties

0000xx Diverse locaties

Datum
Donderdag 9 februari 2023
Prijs
€ 475,00
Cursusdagen
09-02-2023, 17:00 - 20:30
Cursusdagen
11-05-2023, 17:00 - 20:30
Cursusdagen
07-09-2023, 17:00 - 20:30