Cursusbank logo PO-punten advocatuur

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

NOvA PO-punten in de advocatuur

Het behalen van de jaarlijkse NOvA PO-punten is verplicht binnen de advocatuur. Na afronding van uw beroepsopleiding tot advocaat moet u namelijk uw professionele kennis en kunde binnen de voor u relevante rechtsgebieden onderhouden. Binnen de advocatuur staat het aantal verplichte NOvA PO-punten op twintig. Door het volgen van de cursussen wordt uw vakbekwaamheid gewaarborgd én blijft uw kennis actueel.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact op met de expert!

 

Houdt overzicht op de behaalde NOvA PO-punten in de advocatuur

In de Cursusbank vindt u een vrijwel compleet aanbod van alle cursusaanbieders om uw NOvA PO-punten te behalen binnen de advocatuur. Bij de cursussen is vermeld op welk rechtsgebied de cursus betrekking heeft. De Cursusbank is echter niet alleen voor advocaten bestemd. Ook notarissen en andere beroepsgroepen binnen de juridische sector vinden in ons complete aanbod de cursus die bij hen past. 

Maak een gratis account aan

Registreren bij de Cursusbank is eenvoudig en bovendien gratis. U vermeldt de rechtsgebieden waar u interesse in heeft bij uw registratie. Daaropvolgend krijgt u tweewekelijks een e-mail van ons met alle relevante cursussen binnen de advocatuur om uw NOvA PO-punten te behalen. Bovendien heeft u altijd een compleet en actueel overzicht van uw behaalde punten. Heeft u vragen? We helpen u graag verder. Bel ons op 013 – 36 99 511.