Over ons

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Over Ons

Als professional houdt u uw kennis op peil middels het volgen van cursussen. Vanuit de praktijk hebben wij ervaren dat dit gepaard gaat met een overdaad aan mail- en postverkeer. Heeft u nog het overzicht welke cursussen er allemaal zijn? De praktijk is zoeken in het cursusoerwoud: geen overzicht en geen tijd om uit te zoeken welke cursus nu het beste bij u past. Kan dat niet anders?

JA, dat kan vanaf nu op Cursusbank. Cursusbank is een zoekmachine naar cursussen volledig gericht op de juridische branche. Middels onze website brengen wij het cursusaanbod van nagenoeg alle cursusaanbieders op een snelle en actuele manier bij elkaar.

Leren houdt nooit op. Uw werk vraagt een houding van continu leren. Van uzelf blijven ontwikkelen. Dan moet het zoeken naar de ideale cursus geen drempel zijn. Vinden wij. Een duidelijk startpunt voor het zoeken van een cursus. Dat wilden we. En dat is er nu: Cursusbank.

'board"
cursusbank logo

Waarom aanmelden via Cursusbank?


  • Eén centraal punt waar u nagenoeg alle cursussen van de juridische aanbieders kunt vinden
  • Eén centraal punt waar u al uw cursusaanmeldingen kunt doen
  • Gegarandeerd de laagste cursusprijs
  • Geen aanmeldkosten
  • Geen account nodig
cursusbank logo

Tijdwinst

Uw tijd is kostbaar. Als professional wilt u bezig zijn met de kern van uw vak en niet met bijvoorbeeld het doorspitten van de vele (digitale) post van de cursusaanbieders op zoek naar uw gewenste cursus. Daar valt tijdwinst te behalen. Dit is nog niet eerder zo gemakkelijk geweest. Steeds meer advocaten gebruiken het: Cursusbank: dé zoekmachine naar cursussen binnen de juridische branche. 

Tijdwinst

waarom cursusbank Wat vinden onze klanten?

Een hele fijne website met een erg fijne en overzichtelijke zoekfunctie. Geen mailings meer van alle cursusaanbieders, maar één website waar je kan zoeken en aanmelden is zo gepiept. 

Mr. L.P.H. Hameleers, H&H Advocaten

Prachtig intiatief van Cursusbank. Een aanrader voor iedere advocaat. Overzichtelijk zoeken op een gebruiksvriendelijke manier. Mooi overzicht van zoekresultaten en favorieten. 

Mr. J.W. Heemskerk, H&H Advocaten

Deze website is echt een uitkomst. Het complete cursusaanbod bij elkaar en op een comfortabele manier zoeken. Eénmaal een account aangemaakt ben je in 2 klikken aangemeld voor een cursus. Daarbij heb ik nu ook een handig overzicht van mijn behaalde PO-punten.

Mr. F. Dronkers, Dronkers & Dronkers Advocaten

Handige zoekmachine met goede zoekfilters. Met een paar klikken heb ik de juiste cursus gevonden. Nu hoef ik tenminste niet zelf het cursusaanbod bij te houden, maar kan ik dit doen op een voor mij gewenst moment door even naar Cursusbank te gaan.

Mr. D. Dronkers, Dronkers & Dronkers Advocaten

 

 pijl

cursusbank logo

Hoe werkt het?

Cursusbank heeft op een overzichtelijke manier het juridische cursusaanbod in kaart gebracht. Zoek met eenvoudige zoekfilters naar uw gewenste cursus, en boek deze op Cursusbank.

Aanmelden kan zonder account. Dankzij onze vereenvoudigde aanmeldprocedure bent u binnen één minuut aangemeld.

Uw aanmelding wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de cursusaanbieder. Na uw aanmelding via Cursusbank neemt de cursusaanbieder het van ons over. U ontvangt dus het cursusmateriaal en de factuur van de cursusaanbieder zelf.

Wij zijn er voor u! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar voor al uw vragen. Mocht u bijvoorbeeld cursusinhoudelijke vragen hebben, zoeken wij dit voor u uit. Zodat u zich kan richten op uw kerntaken.

Tijdwinst
board
cursusbank logo

Onafhankelijk

We doen waar we goed in zijn. Wij zijn zelf geen opleider. Wij proberen zoveel mogelijk aanbieders en cursisten met elkaar in contact te brengen. Dat doen we onafhankelijk van de aanbieders. Cursusaanbieders kunnen op geen enkele manier invloed uitoefenen op de volgorde van het cursusaanbod, bijvoorbeeld door hier extra voor te betalen.

cursusbank logo

Gratis in gebruik, geen aanmeldkosten

Het mooiste van alles is, het gebruik van Cursusbank kost u helemaal niets. Wij berekenen geen (aanmeld)kosten. Sterker nog, bij ons krijgt u gegarandeerd de laagste prijs. Hoe meer professionals gebruik maken van Cursusbank, hoe meer voordelen wij voor u kunnen realiseren. U bent dus nooit duurder uit dan als u rechtstreeks boekt bij een cursusaanbieder.

goedkoop
board
cursusbank logo

Overzichtelijk

Cursusbank laat u op een overzichtelijke manier het cursusaanbod binnen uw vakgebied zien. U kunt nu op één website zoeken naar uw gewenste cursus en u direct aanmelden. Met handige zoekfuncties en een paar klikken maakt u eenvoudig een selectie. Eenmaal uw gewenste cursus gevonden kunt u zich direct aanmelden voor de cursus. Een van de voordelen om u aan te melden via Cursusbank is dat u een overizcht heeft met uw behaalde punten per kalenderjaar.

 Vragen? Stel ze ons.

Heeft u vragen over Cursusbank? Heeft u hulp nodig bij uw aanmelding? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons. Wij zijn iedere werkdag tot 20.00 uur voor u beschikbaar. 

Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig en wilt u iemand spreken?

013 - 36 99 511