Cursusbank logo Online marketing & zelfprofilering voor advocaten(kantoren)

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Cursusinformatie

puntNOvA PO:
6
puntKNB:
6
puntNOAB:
6
puntNBPB/BPBI:
6
puntKBvG:
6
puntMfN:
6
duratie1 dag
Den Haag
450,-

Mrt

24

Online marketing & zelfprofilering voor advocaten(kantoren)

De cursus combineert directe praktische ‘hands-on’ toepassing met inzichten uit ons eigen brancheonderzoek en een theoretisch kader. Bij jouw persoonlijke ‘marketing toolkit’ wordt voornamelijk de vraag gesteld: heb je dit écht nodig? Tijdens de theorie duiken we in de ‘waarom’ van tools zoals een website, social media, e-mail marketing, (online) advertenties en andere kanalen. Zodra jouw doelgroep en niche is geïdentificeerd, kan je selectief inzetten op bepaalde tools en kanalen. Hierdoor creëer je een duurzame marketingstrategie; een strategie die toekomstbestendig is en die je op dagdagelijkse basis kan inzetten en handhaven. Daarnaast zullen we voorbeelden geven van hoe je content, zoals een blog of artikel, kan inzetten voor de profilering van jou en/of jouw kantoor.


Programma

Woensdag 24 maart 2021, 9:30 uur tot 17:00 uur

Een hands-on cursus die persoonlijke toepassing, branche inzichten en een stukje theorie combineert tot een duurzame zelfprofileringsstrategie voor advocaten en -kantoren.

De cursus combineert directe praktische ‘hands-on’ toepassing met inzichten uit ons eigen brancheonderzoek en een theoretisch kader. Bij jouw persoonlijke ‘marketing toolkit’ wordt voornamelijk de vraag gesteld: heb je dit écht nodig?

Tijdens de theorie duiken we in de ‘waarom’ van tools zoals een website, social media, e-mail marketing, (online) advertenties en andere kanalen. Zodra jouw doelgroep en niche is geïdentificeerd, kan je selectief inzetten op bepaalde tools en kanalen. Hierdoor creëer je een duurzame marketingstrategie; een strategie die toekomstbestendig is en die je op dagdagelijkse basis kan inzetten en handhaven. Daarnaast zullen we voorbeelden geven van hoe je content, zoals een blog of artikel, kan inzetten voor de profilering van jou en/of jouw kantoor.  

Dus, tijdens deze cursus staat de profilering van jou en jouw kantoor centraal. We bieden je de tools om een duurzame marketingstrategie te ontwikkelen. Wij reiken je de toolkit aan voor het creëren van jouw strategie, afgestemd op de hoeveel tijd die jij te spenderen hebt, alsook het aantal euro’s je hiervoor over hebt. Het is een bijzondere kans om specifiek aandacht te besteden aan branding en je zodoende te kunnen profileren en cliënten te werven.

Gedurende deze cursus zal de nadruk liggen op het beantwoorden van vragen als: Hoe creëer je een duurzame marketingstrategie? Welke toolkit heb je nodig om deze te creëren en te onderhouden? Hoe overtuig je anderen van jouw waarde en hoe helpt dit bij het werven van cliënten?

Deelnemers worden tijdens de cursus aan het werk gezet met diverse oefeningen en vertrekken met hun eigen opzet voor een online marketingstrategie.  


Docent(en)


Details

Cursusaanbieder
BijzonderStrafrecht.nl Academie
Cursustitel
Online marketing & zelfprofilering voor advocaten(kantoren)
Type cursus
E-learning, Webinar, Klassikaal
Niveau
Verdieping
NOvA PO
6 punt(en)
KNB
6 punt(en)
NOAB
6 punt(en)
NBPB/BPBI
6 punt(en)
KBvG
6 punt(en)
MfN
6 punt(en)
Studie uren:
8
Adres

BijzonderStrafrecht cursuslocatie

Koninginnegracht 60

2541 AE Den Haag

Datum
Woensdag 24 maart 2021
Prijs
€ 450,00
Cursusdagen
24-03-2021, 09:30 - 17:00