Cursusbank logo Masterclass Aanbestedingsrecht III

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Cursusinformatie

puntNOvA PO:
2
duratie1 dag
Amsterdam
245,-

Sep

21

Masterclass Aanbestedingsrecht III

Verdere verdieping op het gebied van aanbestedingsrecht

Masterclass aanbestedingsrecht III

Tijdens de masterclasses staan thema’s centraal die op dit moment aanleiding geven tot vragen en discussies in de inkoop- en aanbestedingspraktijk.

Tijdens de masterclasses staan thema’s centraal die op dit moment aanleiding geven tot vragen en discussies in de inkoop- en aanbestedingspraktijk. Tijdens deze masterclasses wordt niet – zoals vaak te doen gebruikelijk is – volstaan met een inventariserende bespreking van relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie. Het is nadrukkelijk de bedoeling die wet- en regelgeving te problematiseren aan de hand van een discussie op basis van voorbeelden uit de praktijk en daar ook de deelnemers aan de studiebijeenkomsten bij te betrekken.

Cursusleiding
De inhoudelijke coördinatie is in handen van prof. mr. Chris Jansen, Hoogleraar privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam, voorzitter van de Commissie van Aanbestedingsexperts (CvAE) en raadsheer-plaatsvervanger in het Hof ’s-Hertogenbosch en het Hof Den Haag en mr. Sophie Prent, docent-onderzoeker Privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast zullen er bijdragen worden geleverd door onderzoekers van het CPC en door experts uit de advocatuur en de inkoop- en aanbestedingspraktijk.   

Programma
14.00 - 16.30 uur: Online via Meet Google of fysiek college

Cursusleiding
Prof. mr. Chris Jansen, hoogleraar privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam en raadsheer-plaatsvervanger in het Hof ’s-Hertogenbosch en het Hof Den Haag.

Mr. Sophie Prent, docent en onderzoeker verbonden aan het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Datum
Dinsdag 21 september 2021.

Locatie
Online via Meet Google of fysiek college. Bekijk de webpagina met meer informatie over fysiek en online onderwijs.

Deelname aan een cursus vanuit huis
Kunt u wegens omstandigheden niet aanwezig zijn bij de bijeenkomsten op locatie? Geen probleem! Wij zorgen voor een live verbinding met de cursuslocatie. Zo kunt u vanuit huis live deelnemen aan de cursus. Ook kunt u live vragen stellen aan de docent(en). Wenst u via een live verbinding deel te nemen aan de bijeenkomst, neemt u dan tijdig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Coronaproof
De VULaw Academy volgt de aanbevelingen op van het RIVM. Alle VU gebouwen en externe locaties zijn met instructies en extra hygiënemaatregelen aangepast om een veilig verblijf mogelijk te maken. Overal geldt de norm van 1,5 meter afstand en in alle ruimtes geldt een aangepaste maximumcapaciteit.

Doelgroep
Advocaten, notarissen, inkopers, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. De masterclass is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze masterclass op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Zij dienen eerst contact op te nemen met de VU Law Academy. Deze masterclass is ook toegankelijk voor inkoopprofessionals met een niet-juridische achtergrond.

Niveau
Verdieping (redelijke basiskennis vereist)
Deelnemers aan de masterclass beschikken reeds over voldoende basiskennis op het terrein van het aanbestedingsrecht en zijn op zoek naar verdere verdieping van hun kennis. De masterclass sluit goed aan bij de eveneens door de VU Law Academy aangeboden Leergang Aanbestedingsrecht voor juristen en de Leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers.

Prijs
€ 245,- per masterclass 
€ 890,- voor de volledige actualiteitenreeks van 4 masterclasses  

Bent u alumnus van de Leergang Aanbestedingsrecht (juristen en inkopers)? 
Dan profiteert u van het speciale tarief:
€ 215,- per masterclass 
€ 805,- voor de volledige actualiteitenreeks van 4 masterclasses 

Punten
NOvA 2 PO
Deze masterclass valt onder het hoofdrechtsgebied Aanbestedingsrecht volgens de Nederlandse Orde van Advocaten. 


Programma


Docent(en)


Details

Cursusaanbieder
VU Law Academy
Cursustitel
Masterclass Aanbestedingsrecht III
Type cursus
E-learning, Webinar, Klassikaal, Online Cursus
Niveau
Verdieping
NOvA PO
2 punt(en)
Studie uren:
3
Adres

Hoofdgebouw VU

De Boelelaan 1105

1081 HV Amsterdam

Datum
Dinsdag 21 september 2021
Prijs
€ 245,00