Cursusbank logo Leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Cursusinformatie

duratie5 dagen
Amsterdam
1.950,-

Sep

26

Leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers

Aanbestedingsrecht bij VU Law Academy: onontbeerlijke kennisupdate

 

De leergang Verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers bouwt voort op de basis die is gelegd met de Leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers van de VU Law Academy.

 

Leerdoelen
De leergang Verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers geeft een verdere verdieping van meer complexe en voor de praktijk belangrijke vraagstukken. Na het volgen van deze leergang kunt u aan de hand van een concreet toetsingskader:
  • op rechtmatige wijze eisen en criteria formuleren die in overeenstemming zijn met het transparantiebeginsel;
  • op rechtmatige wijze eisen en criteria formuleren die in overeenstemming zijn met het proportionaliteitsbeginsel.
  • op rechtmatige wijze eisen en criteria wijzigen tijdens of na afloop van de aanbestedingsprocedure;
  • op rechtmatige wijze aanmeldingen en inschrijvingen beoordelen en op basis daarvan rechtmatige vervolgbeslissingen nemen over de (verdere) deelname van de betrokken gegadigden of inschrijvers aan de aanbestedingsprocedure;
  • op rechtmatige wijze de mededeling van de gunningsbeslissing formuleren en motiveren en naar aanleiding van een geproblematiseerde mededeling van de gunningsbeslissing rechtmatige vervolgbeslissingen nemen over (verdere) afwikkeling van de aanbestedingsprocedure.

Doelgroep
De leergang is toegankelijk voor niet-juristen die de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers of de leergang Aanbestedingsrecht (voor 2013) hebben gevolgd. Daarnaast kunnen oud-cursisten van de opleiding Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk van de Universiteit Utrecht en oud-cursisten van de Post-hbo opleiding Aanbesteden voor Gevorderden van Conducto deelnemen. De leergang is ook toegankelijk voor deelnemers die bovenstaande opleidingen niet hebben gevolgd, maar denken door opleiding en werkervaring voldoende theoretische kennis te hebben om deze verdiepende leergang succesvol te kunnen volgen. U moet dan eerst een entreetoets met goed gevolg afleggen. Over het maken van de entreetoets en de kosten die daaraan verbonden zijn, komt binnenkort informatie op de website. Wilt u meer informatie over de entreetoets ontvangen, zodra die bekend is, of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met de VU Law Academy, via 020-5986255 of vula.rechten@vu.nl.

 


Programma


Docent(en)

mr. Sophie Prent
Docent-onderzoeker Privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam

prof. mr. Chris Jansen
Hoogleraar privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam, gasthoogleraar (TPR-wisselleerstoel) bij het Centrum voor Overheid en Recht (CORe) aan de Universiteit Hasselt, voorzitter van de Commissie van Aanbestedingsexperts (CvAE) en raadsheer-plaatsvervanger in het Hof ’s-Hertogenbosch.


Details

Cursusaanbieder
VU Law Academy
Cursustitel
Leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers
Type cursus
Klassikaal
Niveau
N.v.t.
Adres

Hoofdgebouw VU

De Boelelaan 1105

1081 HV Amsterdam

Datum
Donderdag 26 september 2019
Prijs
€ 1.950,00