Cursusbank logo Juridische branche

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Juridische branche

De juridische branche is erg divers. Van het strafrecht tot intellectueel eigendom en van asielrecht tot gezondheidsrecht – alles komt aan bod. Om de aangeboden cursussen wat overzichtelijker te maken, creëerden wij Cursusbank, dé zoekmachine voor cursussen in de juridische sector. Met een gratis account behoudt u het overzicht en schrijft u zich eenvoudig in bij de cursussen.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact op met de expert!

 

Cursusaanbod voor alle beroepsgroepen in de juridische branche

In de Cursusbank hebben we een vrijwel compleet aanbod van bijna alle cursusaanbieders. Binnen de juridische branche is het namelijk belangrijk om uw kennis op peil te houden. Voor advocaten is dit zelfs bij wet verplicht met de NOvA PO-punten die zij moeten behalen. Naast advocaten vinden ook de volgende beroepsgroepen de meest relevante cursussen bij ons:

  • Notarissen
  • Deurwaarders
  • Fiscalisten
  • Deurwaarders

Vraag eenvoudig offertes aan voor in-company trainingen

Met één aanvraag is het mogelijk om alle relevante cursusaanbieders te bereiken. Dit regelen wij bij Cursusbank voor u. U vult uw aanvraag voor een in-company training zo compleet mogelijk in en wij zorgen ervoor dat u de verschillende offertes kunt vergelijken. Dit is vooral handig wanneer u meerdere werknemers binnen de juridische branche een cursus wilt laten volgen, bijvoorbeeld over het aanbestedingsrecht. Heeft u vragen? Stel ze ons via 013 – 36 99 511.