Cursusbank logo Cursus verzekeringsrecht

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Verzekeringsrecht

Bent u op zoek naar een cursus over het verzekeringsrecht? Maak dan gebruik van onze handige zoekmachine! Het verzekeringsrecht is het geheel van rechtsregels die de onderlinge betrekking omschrijft tussen enerzijds de verzekeraar en anderzijds de verzekeringsnemer. Van de basis tot verdiepende cursussen – dé cursus voor u is via Cursusbank binnen handbereik.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact op met de expert!

 

Een cursus verzekeringsrecht boekt u eenvoudig via ons

Om te voldoen aan uw verplichte NOvA PO-punten volgt u cursussen binnen de rechtsgebieden die voor u van toepassing zijn. Het is echter lastig om een overzicht te maken van alle verschillende cursusaanbieders. Dat is met Cursusbank verleden tijd. Wij hebben nagenoeg alle cursussen van diverse cursusaanbieders voor u gebundeld, zodat u eenvoudig en snel een overzicht opvraagt. Naast cursussen over het verzekeringsrecht vindt u in onze zoekresultaten ook cursussen over letselschade.

Binnen één minuut aanmelden

Maak een gratis account aan bij Cursusbank. In dit account vindt u al uw inschrijvingen en behaalde juridische cursussen, inclusief NOvA PO-punten. Aanmelden voor een relevante cursus, zij het over verzekeringsrecht of een ander rechtsgebied, gaat eenvoudig binnen één minuut. Zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers staan voor u klaar bij vragen. Op werkdagen zijn wij tot 20.00 uur bereikbaar via 013 – 36 99 511