Cursusbank logo Cursus privacyrecht

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Privacyrecht en bescherming persoonsgegevens

Een cursus privacyrecht besteedt aandacht aan de actuele ontwikkelingen omtrent de privacy en bescherming van persoonsgegevens. Doelstelling van de cursus privacyrecht is om op de hoogte te zijn én blijven van de hoofdlijnen van de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Wilt u graag een cursus boeken? Lees dan snel verder.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact op met de expert!

 

Blijf bij met uw kennis en volg een cursus over het privacyrecht

In de afgelopen jaren zijn er heel wat veranderingen geweest op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, ICT en privacy. Zo werd in 2016 de meldplicht datalekken ingevoerd en verving de Algemene Verordening Gegevensbescherming in 2018 de verouderde Wet bescherming persoonsgegevens. Met een cursus privacyrecht voedt u deze kennis zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en jurisprudentie.

Met een account bij Cursusbank behoudt u het overzicht

Het vinden van de juiste juridische cursus heeft nogal wat voeten in de aarde. In de praktijk is het vooral zoeken in een onoverzichtelijk oerwoud van diverse cursusaanbieders. Bij Cursusbank hebben wij het grootste juridische cursusaanbod gebundeld in één zoekmachine. Met een gratis account houdt u het overzicht over uw geboekte cursussen en behaalde NOvA PO-punten. Heeft u vragen? Wij helpen u graag als u belt naar 013 – 36 99 511