Cursusbank logo Cursus milieurecht

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Milieurecht

Tijdens een cursus over het milieurecht worden de rechtsregels die het leefmilieu beschermen aangestipt. Milieubescherming is namelijk verankerd in de grondwet en is daarmee dus een overheidstaak. In de laatste jaren wordt ook de wetgeving vanuit Europa steeds belangrijker. Een cursus is dus de gelegenheid bij uitstek om uw kennis over het almaar ontwikkelende milieurecht bij te spijkeren. In de zoekresultaten van de Cursusbank vindt u vrijwel alle aangeboden cursussen van diverse cursusaanbieders.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact op met de expert!

 

Wat kunt u verwachten van een cursus over het milieurecht

De cursussen over het milieurecht zijn zeer uiteenlopend. Zo zijn er verdiepingscursussen én basiscursussen over het omgevingsrecht, maar ook studiemiddagen over water en gebiedsontwikkeling. Ook voor de actualiteiten binnen het omgevings- en milieurecht vindt u bij ons een geschikte cursus. Bij wet bent u als advocaat verplicht om uw kennis op peil te houden. In onze overzichten ziet u in één oogopslag hoeveel NOvA PO-punten u ontvangt voor het volgen van een specifieke cursus. Behandelt u zaken in meerdere rechtsgebieden, bijvoorbeeld ook het internationaal en Europees recht? Wij hebben de cursussen voor u verdeeld per rechtsgebied om het overzichtelijk te houden.

Inschrijven voor een cursus was nog nooit zo eenvoudig

Het inschrijven voor juridische cursussen was nog nooit zo eenvoudig als bij Cursusbank. Binnen één minuut maakt u een gratis account aan waarmee u al uw inschrijvingen en NOvA PO-punten mee beheerd. Heeft u vragen? Stel ze ons via 013 – 36 99 511 en we helpen u meteen verder.