Cursusbank logo Cursus advocatuur

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Cursus binnen de advocatuur

Om uw NOvA PO-punten op peil te houden volgt u een cursus, maar u ziet door het immense aanbod en verspreide zoekgebied niet meer welke relevant zijn binnen de advocatuur. Daar helpen wij bij Cursusbank u graag mee. Onze zoekmachine omvat nagenoeg alle aangeboden cursussen van alle cursusaanbieders voor advocaten. Per rechtsgebied of interessecategorie ontvangt u een actueel overzicht van iedere mogelijke cursus.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact op met de expert!

 

Met een cursus binnen de advocatuur blijft uw kennis op peil

Het recht verandert continu en daarom is het belangrijk dat u uw kennis op peil houdt. Uw leercurve stagneert nooit als u de opgedane informatie toepast in de zaak van morgen. Een cursus binnen de advocatuur is dan ook de gelegenheid bij uitstek voor advocaten om zich te verdiepen en om hun kennis te verrijken. Een greep uit de verschillende cursussen die advocaten via ons kunt boeken:

In-company training is mogelijk

Bent u managing partner of directeur van een advocatenkantoor? Dan is het mogelijk om via ons een aanvraag te doen voor een in-company training. Wij sturen uw aanvraag door naar alle relevante cursusaanbieders en u ontvangt overzichtelijke offertes. Deze aanvraag is vrijblijvend en geeft u een goed overzicht van alle mogelijkheden wat betreft cursussen binnen de advocatuur.

Meldt u eenvoudig aan en ontvang alleen relevante zoekresultaten

De advocatuur staat nooit stil en als jurist zijnde is het belangrijk om uw benodigde NOvA PO-punten te behalen door middel van één of meerdere cursussen. Met de hulp van Cursusbank zijn de lange uren zoeken naar de juiste cursus en de overdaad aan mailverkeer verleden tijd voor advocaten. Dankzij de vereenvoudigde aanmeldprocedure meldt u zich binnen één minuut aan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 013 – 36 99 511. We helpen u graag verder!