Cursusbank logo  Certified Fraud Examiner (CFE)

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Cursusinformatie

duratie5 dagen
Amsterdam
4.280,-

Okt

11

Certified Fraud Examiner (CFE)

De enige geaccrediteerde opleiding in de Benelux die opleidt voor het Certified Fraud Examiner (CFE) examen van de ACFE.

Het Certified Fraud Examiner (CFE) certificaat wordt wereldwijd erkend

In deze 5-daagse training wordt u opgeleid tot Certified Fraud Examiner (CFE). Het CFE certificaat wordt door vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. Volgens de beloningsgids voor anti-fraude professionals verdienen Certified Fraud Examiners (CFEs) 23% meer dan hun niet-gecertificeerde collega's.

In de praktijk blijkt dat sanctionerende instanties minder streng optreden wanneer u als organisatie kunt aantonen dat u serieuze aandacht besteedt aan het voorkomen van fraude. Het hebben van Certified Fraud Examiners (CFEs) in uw organisatie is o.a. een bewijs van deze serieuze aandacht.

ACFE – de grootste anti-fraude organisatie ter wereld

Certified Fraud ExaminerDe ACFE (Association of Certified Fraud Examiners) is de grootste internationale anti-fraude organisatie met meer dan 85.000 leden in 160 landen en met chapters in 125 landen waaronder Nederland en België. ACFE is de belangrijkste aanbieder van trainingen op het gebied van fraude preventie, fraude opsporing en fraude onderzoek. De ACFE wordt in de verschillende landen vertegenwoordigd door Authorised Training Organizations (ATOs) die als enige geautoriseerd zijn om de officiële Certified Fraud Examiner (CFE) trainingen te organiseren. In de Benelux is IMF Academy de enige officiële, geaccrediteerde aanbieder van de CFE trainingen.

Voordelen van deze CFE training

  • Wij ontzorgen u volledig en nemen alle administratieve procedures m.b.t. de ACFE voor onze rekening (scheelt u veel tijd en rompslomp)
  • U ontvangt naast het officiële ACFE studiemateriaal extra en speciaal voor deze training gemaakt trainingsmateriaal, dat u nergens anders kunt krijgen
  • U kunt uw CFE examen binnen het tijdsbestek van de training halen. Aan het einde van elke trainingsdag kunt u een online deelexamen afleggen
  • Wij bieden u 1 kosteloze herkansing van 1 deelexamen om het CFE examen te halen
  • Het slagingspercentage is bij ons 95%!

N.B. U kunt vanzelfsprekend het online CFE examen ook (geheel of gedeeltelijk) na de training afleggen.

Certified Fraud Examiner (CFE) titel – voor wie?

Deze 5-daagse certificerende anti-fraude training is bedoeld voor professionals binnen het brede terrein van fraudebestrijding. We denken dan o.a. aan medewerkers met een fraudeonderzoekstaak, zoals fraude managers, fraude analisten en fraude specialisten. Daarnaast denken wij aan audit- of compliancefunctionarissen, controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, internal auditors, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, (forensisch) accountants en security en privacy managers.


Programma

Maandag 14 juni 2021, 9:00 uur tot 18:00 uur

https://www.imf-online.com/financieel-management/certified-fraud-examiner-cfe.php#intro


Docent(en)


Details

Cursusaanbieder
International Management Forum
Cursustitel
Certified Fraud Examiner (CFE)
Type cursus
Klassikaal, In-company
Niveau
Verdieping
Studie uren:
40
Adres

Amsterdam

-

- Amsterdam

Datum
Maandag 11 oktober 2021
Prijs
€ 4.280,00
Cursusdagen
14-06-2021, 09:00 - 18:00