Cursusbank logo Certified Agile Coach

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Cursusinformatie

duratie12 dagen
Amsterdam
9.985,-

Okt

07

Certified Agile Coach

In deze 12-daagse opleiding van International Management Forum (IMF) wordt u opgeleid tot Certified Agile Coach en ontvangt u het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma Certified Agile Coach

Certified Agile Coach – van Agile Professional naar Agile Coach
In deze unieke 12-daagse officiële post-HBO opleiding wordt u opgeleid tot Agile Coach en brengt u de Agile transformatie tot leven. Als Agile Coach doorleeft u de Agile waarden, principes en praktijk en bent u de ambassadeur en het rolmodel van uw organisatie. Tijdens deze intensieve en interactieve Certified Agile Coach opleiding wordt u getraind in de Agile Coaching vaardigheden en leert u mensen op individueel en groepsniveau in beweging te brengen. Na deze opleiding wordt u onderdeel van de Agile Coach community waardoor u uzelf kunt blijven ontwikkelen als Agile Coach en als adviseur.

 

Certified Agile Coach – wat leert u?
Tijdens deze 12-daagse opleiding Certified Agile Coach wordt gewerkt met verschillende coaching stijlen en wordt gekeken welke coaching stijl het dichtst bij u ligt. Uw persoonlijke groeipad wordt zowel binnen het kader van het Agile Coach programma als daarbuiten uitgezet. Vervolgens wordt gekeken naar de Agile context en de dynamieken van coaching interacties. Uw eigen talenten worden in kaart gebracht en in beweging gezet. Uw docenten gaan tevens specifiek in op verschillende coaching interventies. Als laatste wordt het optimale potentieel van de Agile Coach in beeld gebracht. Passende leiderschapsstijlen en dynamieken omtrent coaching worden uitgebreid behandeld.

 

Certified Agile Coach – post-HBO registeropleidingsdiploma
Na het succesvol afronden van de Certified Agile Coach opleiding ontvangt u het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma en wordt u ingeschreven in het landelijk Register van Deelnemers.

 

Certified Agile Coach – voor wie?
De Certified Agile Coach opleiding is opgezet voor Agile professionals die de ambitie hebben om zelfstandig Agile Coach te worden.

 

Certified Agile Coach – voorkennis
Om de Certified Agile Coach opleiding succesvol te kunnen doorlopen, gaan wij ervan uit dat u minimaal 1 jaar ervaring heeft in de rol van Scrum Master, Product Owner of Agile Coach of dat u praktische werkervaring heeft met de Agile principes.

 

Certified Agile Coach – aantal deelnemers
Vanwege het interactieve en intensieve karakter van deze Certified Agile Coach opleiding wordt slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten.

 

Certified Agile Coach – voertaal
De voertaal tijdens de Certified Agile Coach opleiding is Nederlands. Het studiemateriaal is eveneens in het Nederlands.

 

Certified Agile Coach – officieel post-HBO registerdiploma
De 12-daagse Certified Agile Coach opleiding is kwalitatief getoetst door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO). Het predicaat registeropleiding is beschermd en kan alleen door de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland (SPHBO) worden verleend.


Programma


Docent(en)


Details

Cursusaanbieder
International Management Forum
Cursustitel
Certified Agile Coach
Type cursus
Klassikaal, In-company
Niveau
Verdieping
Studie uren:
96
Adres

Amsterdam

-

- Amsterdam

Datum
Maandag 7 oktober 2019
Prijs
€ 9.985,00