Cursusbank logo Actualiteiten materieel strafrecht

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

Cursusinformatie

puntNOvA PO:
3
duratie1 dag
Amsterdam
350,-

DEC 2021

06

Actualiteiten materieel strafrecht

In deze cursus nemen Gerard Spong en Jeroen Gunning de belangrijkste materieelstrafrechtelijke ontwikkelingen van het afgelopen jaar in rechtspraak, wetgeving en beleid met u door. Dit is de tweede editie van deze cursus. 

Leerdoel: Als u deze cursus heeft gevolgd, is uw materieelstrafrechtelijke kennis aangaande de ontwikkelingen in het afgelopen jaar geüpdatet.

Deze cursus vindt plaats in de Groote Zaal van de Koninklijke Industrieele Groote Club, waarin voldoende ruimte (150m²) is voor het bewaren van anderhalve meter afstand. Voor toegang tot de cursuslocatie is een CoronaCheck QR code vereist.

Bij de cursusprijs is een overzichtelijke reader inbegrepen die u voorafgaand aan de cursus krijgt toegestuurd, een lunchbuffet met broodjes en soep, en koffie en water tijdens de cursus. 

Op onze website treft u informatie aan over kortingen op de cursusprijs. Als u 's middags tevens de cursus Actualiteiten formeel strafrecht volgt, krijgt u op de laatstgenoemde cursus €35 korting.

Deze cursus gaat gegarandeerd door (art. 8 algemene voorwaarden Spong Law Academy).

https://www.spongadvocaten.com/cursussen/actualiteiten-materieel-strafrecht-0

 


Programma

Maandag 6 december 2021, 9:15 uur tot 12:45 uur

Bij 'Omschrijving' ziet u het inhoudelijke programma. De cursus bestrijkt 3 netto lesuren. Er wordt een lunch verzorgd en er is 1 pauze. 


Docent(en)

Gerard Spong
Gerard Spong staat al ruim 40 jaar verdachten in strafzaken bij in feitelijke aanleg en in cassatie. Als docent heeft hij vele postacademische juridische cursussen gegeven. Vorig jaar verzorgde Gerard voor de Spong Law Academy samen met Jeroen Gunning de eerste editie van deze cursus Actualiteiten materieel strafrecht.

Jeroen Gunning
Jeroen Gunning werkt sinds 2016 als strafadvocaat, eerst bij Stroobach & Dijkers in Amsterdam en sinds 2 maart 2020 bij Spong Advocaten. Hij verleent rechtsbijstand in een breed scala aan strafzaken. In 2020 verzorgde Jeroen samen met Gerard Spong de eerste editie van deze cursus.


Details

Cursusaanbieder
Spong Law Academy
Cursustitel
Actualiteiten materieel strafrecht
Type cursus
Klassikaal
Niveau
Basis
NOvA PO
3 punt(en)
Studie uren:
3
Adres

Koninklijke Industrieele Groote Club

Dam 27

1012 JS Amsterdam

Datum
Maandag 6 december 2021
Prijs
€ 350,00
Cursusdagen
06-12-2021, 09:15 - 12:45